Konceptmark

din byggfirma i Göteborg med omnejd

Vi har erbjudit våra tjänster sedan 2012

KonceptMark är stolt systerbolag till Koncepthem, som etablerades 2016. Vår grundare, Adam, har över 15 års erfarenhet inom byggbranschen och har med sitt engagemang och sin kunskap lett företaget framåt. Sedan 2017 har vi även utvidgat vår verksamhet till att inkludera inredningstjänster genom Koncepthem. Vi erbjuder flera typer av tjänster, inriktade mot att hjälpa privatpersoner att maximera försäljningspriset på sin bostad.

Brett utbud av byggtjänster

Inom KonceptMark fokuserar vi på att erbjuda ett brett utbud av bygg- och marktjänster. Vårt erbjudande omfattar allt från schaktning och dränering till stensättning, poolbygge och altanbyggnation. Vår expertis täcker en rad områden inklusive, men inte begränsat till, poolkonstruktion, stenläggning, omfattande dräneringslösningar, murbyggnad samt design och uppförande av altaner.

VÅR VISION

Vårt uppdrag

Konceptmark är din pålitliga partner för helhetslösningar inom bygg och marktjänster. Vi är här för att förverkliga dina visioner, vare sig det handlar om att renovera din bostad, bygga en ny altan, lägga marksten eller bara för att diskutera dina idéer genom en konsultation. Inget projekt är för litet för oss, och vi anpassar våra tjänster för att möta just dina unika behov och önskemål.

altanbygge

TEAMET BAKOM KONCEPTMARK

Träffa oss

Våra medarbetare är företagets ryggrad och ditt projekt är i trygga händer hos vårt dedikerade team. Med en passion för markanläggning och ett öga för detaljer, har varje medlem hos oss en djupgående förståelse för det skandinaviska landskapets unika karaktär och utmaningar. Från att noggrant välja material för din pool, till konsten att skapa hållbara och vackra stensättningar, dräneringslösningar, bygga robusta murar och inbjudande altaner – vårt team arbetar tillsammans för att leverera överlägsen kvalitet och hållbara resultat. Vi är stolta över vårt hantverk och vår förmåga att förvandla dina byggdrömmar till verklighet.

”Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi bäst kan förverkliga dina projekt och drömmar.”

Adam Kasmo

VD / Projektledare

Tina Kasmo

Kundansvarig

Moa Bjur

Arbetsledare

Tural Bababejli

Ekonomiansvarig / Delägare